Ska du åka på semester med familjen kan det ibland vara svårt att veta vart du ska göra av din katt. Finns det inge släktingar eller nära vänner som har möjlighet att ha katten hos sig kan det bli bekymmersamt med att hitta ett bra alternativ. I dessa fall är det lämpligt att hitta ett kattpensionat som känns passande och som ligger inom ett rimligt avstånd.

Ett alternativ kan i så fall vara IMA Kattpensionat, som är beläget ett par mil norr om Finspång i Östergötland. Bor du i städer som Norrköping, Linköping, Örebro och Motala är det en kort bilfärd, så är du framme.

Hos IMA Kattpensionat finns det 15 stycken mysigt inredda kattrum. Inredningen består av stolar, mattor, klätterhyllor, ligghyllor och gömställen där katterna kan ligga och mysa och bara ta det lugnt. Att rummen dessutom är rymliga (större än vad jordbruksverket rekommenderar) och har varsin utealtan gör givetvis saken ännu bättre. Katten kan själva välja när det ska gå ut eller in genom sin kattlucka. Utomhus finns det grenar och stubbar att klättra och hoppa på men det finns också möjlighet att bara ligga stilla i solen och spana på de andra katterna.

IMA Kattpensionat är mycket noggranna när det gäller hygien. Varje rum städas noggrant inför varje besök och för att katten ska känna sig extra välkommen och hemma används produkter från Feliway. För att det dessutom inte ska bli för varmt i rummen under sommaren används luftkonditionering vid behov.

Utöver det praktiska detaljerna och välanpassade rummen ägnar dessutom personalen helhjärtat tid för att kela och leka med varje katt flera gånger per dag. Detta för att både du och katten ska ha en trevlig semester!

IMA Kattpensionat

Liknande artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.