Att välja ett namn till sitt barn är en viktig uppgift som varje förälder står inför. Här tipsar vi om några populära flicknamn B.

Det finns många olika alternativ att välja bland och valet kan påverkas av olika faktorer som kulturella traditioner eller personlig smak. Oavsett vad som påverkar ditt val, så kan vi hjälpa dig att hitta det perfekta svenska flicknamnet som börjar med bokstaven B för din lilla flicka. Ta dig tid att fundera över olika alternativ och välj ett namn som känns rätt för både dig och ditt barn!

I Sverige finns det många populära flicknamn som börjar på bokstaven A. Här hittar du en lista över 10 populära flicknamn på A i Sverige:

Bella

Bella är ett italienskt namn som betyder ”vacker”. Namnet har blivit mycket populärt i Sverige under de senaste åren.

Bianca

Bianca är också ett italienskt namn som betyder ”vit”. Namnet har varit populärt i Sverige sedan 1980-talet.

Beatrice

Beatrice är ett namn med latinskt ursprung och som betyder ”glädjebringare”. Namnet har varit populärt i Sverige sedan början av 1900-talet.

Britta

Britta är ett namn med nordiskt ursprung och betyder ”den strålande”. Namnet har varit populärt i Sverige sedan 1900-talet.

Birgitta

Birgitta är också ett namn med nordiskt ursprung som betyder ”styrka”. Namnet har varit populärt i Sverige ända sedan medeltiden.

Bonnie

Bonnie är ett namn med skotskt ursprung som betyder ”vacker och god”. Namnet har blivit alltmer populärt i Sverige under de senaste åren.

Blenda

Blenda är ett namn med nordiskt ursprung som betyder ”den som bländar”. Namnet har varit populärt i Sverige sedan början av 1900-talet.

Bettina

Bettina är en förkortning av det tyska namnet Elisabeth och betyder ”Gud är min ed”. Namnet har varit populärt i Sverige sedan 1960-talet.

Berit

Berit är ett annat namn med nordiskt ursprung som betyder ”den strålande”. Namnet har varit populärt i Sverige sedan 1930-talet.

Bim

Bim är ett kort och enkelt namn som har blivit alltmer populärt i Sverige de senaste åren.

Välj ditt barns namn med omsorg och vill du få ytterligare inspiration till namn hittar du fler flicknamn på B här!

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.