Som nybliven eller blivande förälder har du så mycket att se fram emot och så mycket att förbereda för. Nya framsteg inom modern teknik har verkligen förenklat några av utmaningarna av att vara förälder, så jag har sammanställt en liten guide med prylar som jag har funnit supernyttiga i min vardagsliv.

Babymonitor

Först och främst är en modern babymonitor.

Babymonitor

Vi beslutade för Motorola VM855 barnvakt som gör så mycket mer än att bara låta oss övervaka vårt barn från var som helst. Jag kunde inte tro hur högteknologiska de här sakerna är. Detta är inte bara en kamera, utan den har monitorer, infraröd mörkerseende och spelar även vaggvisor på begäran.

Nu kan vi lägga ner vårt barn för att sova och slappna av i vetskapen om att om något skulle hända att avbryta henne kommer vi att få veta det på en gång.

Jag rekommenderar att du gör din egen undersökning innan du köper en babymonitor genom att läsa produktrecensioner. Den här artikeln hjälpte oss att hitta den bästa babymonitorn för våra behov.

Babymatberedare

Som de flesta föräldrar är vi mycket fokuserade på hälsan av vårt barn och oss själva. Vi vill också spara lite pengar, så vi funderade på att skaffa en babymatberedare.

Nu kanske det här verkar uppenbart, men den mesta barnmat som du köper i små burkar är bara puré av grönsaker och frukt. Vi ansåg att vi kunde göra vår egen barnmat utan tillsatser och enligt vår babys (och vår egen) smak.

Babymatberedare

Det finns massor av särskilt avsedda baby matberedare som är lite dyrare och mindre mångsidiga än en vanlig stavmixer. Vi såg egentligen ingen stor skillnad, så vi skaffade en fin handmixer som inte bara gör puréer till vår barn, utan även för en vuxenmat också. Det är en fantastisk 2-för-1. Vi valde en ekonomisk Bosch-mixer för våra behov, men i stort sett varje stavmixer kan göra jobbet. Du kokar bara upp dina favoritgrönsaker och blandar till en puré tills de är släta och krämiga. Du kan mixa och matcha för att skapa dina egna kombinationer. Vi tycker mycket om morötter och lite spenat.

Virtuell assistent

En annan fantastisk produkt som är bra både för ditt barn och för dig är en personlig assistent. Personligen gillar vi Amazon’s Echo with Alexa, men egentligen kan vem som helst göra jobbet.

En funktion som verkligen har gjort det lättare att vagga henne tillbaka till sömns när hon vaknar är de smarta lamporna i hennes sovrum som jag kan dämpa genom att be Alexa att dämpa lamporna. Min fru kommer köa upp lugnande musik medan hon matar, och det är så otroligt att ha alla dessa handsfree-kommandon.

En multifunktionell barnvagn

När jag nyligen kom tillbaka till barnens värld blev jag helt överväldigad av hur långt tekniken för barnvagnar har kommit. Jag minns i gamla dagar att jag hade ett par olika sorters barnvagnar och även en bilbarnstol. Nu kan man få en multifunktions modell som gör allt.

Vi gillar Britax Smile 3, som kombinerar en supersäker bilbarnstol med en sportig barnvagn. Det gör det så mycket enklare att resa med vår barnunge. Nu är det så enkelt som några få klick och vi är redo att åka.

Ja, du kanske betalar mer initialt för en riktigt fin multibarnvagn, men om du gör din undersökning kan du hitta en som växer och anpassar sig med ditt barn, och det kommer att vara den enda du behöver i flera år. Och om du planerar att föda fler barn kan en kvalitativ barnvagn hålla i många år.

En distraherande leksak

Lekmatta

Ett annat område där jag har märkt en stor skillnad mellan idag och när jag var barn är när det gäller babyleksaker. Dessa saker är högteknologiska och otroligt användbara. Vi gjorde en del efterforskningar och upptäckte att många föräldrar älskade leksaksserien Baby Einstein. Vi köpte vattenlekmattan Ocean of Discovery, och ni skulle inte tro hur mycket vår dotter älskar den. Den här lekmattan kan hålla henne fokuserad i timmar.

Slutsats

Jag vet att det finns betydligt fler än 5 prylar, men de här är de på min lista som jag har hittat otroligt användbara i mitt eget liv. Mitt bästa förslag är att göra lite undersökningar, läsa recensioner och leta upp de bästa prylarna för dig och din familj.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.