Doppresenter

Nedan hittar du återförsäljare för allt du behöver för att hitta den perfekta doppresenten. I deras sortiment erbjuder finns allt från spargrisar, gosedjur och fotoramar till böcker, matset, muggar, smycken och andra minnessaker.

Albrekts Guld är en av landets ledande guldsmedskedjor som erbjuder dig som kund ett välutvecklat sortiment av diamant-, guld- och silversmycken, samt även ett stort utbud av presentartiklar, pärlor, bijouterier, matsilver och klockor. Utbudet av doppresenter är mycket stort.

Babyshop passar bäst för dig som inte söker en traditionell doppresent. Hos dem hittar du att allt som en blivande förälder söker. I sortiment finns kläder och skor för barn i åldrarna mellan 0 till 10 år, leksaker, barnvagnar, bilbarnstolar, skötväskor, barninredning och mycket mer.

Elodie Details är ett svenskt designvarumärke som vill göra livet med barn ännu vackrare. Genom egen produktutveckling och design skapar Elodie Details högkvalitativa och väldesignade babyaccessoarer, vilka kan sticka ut på presentbordet.

Guldfynd är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet utgörs av smycken i guld och silver samt bijouterier, klockor och presentartiklar såsom doppresenter. Hos Guldfynd hittar du ringar, örhängen, halsband, armband, fotoramar, sparbössor och silverbestick.

Jollyroom är Nordens största barn- och babybutik på nätet och erbjuder ett brett sortiment med alltifrån trendig barnrumsinredning och kläder, till bilstolar och leksaker. Här finns det presenter för dig som vill ge en lite annorlunda doppresent.

Lekmer är en komplett barnaffär på internet, fullspäckad med produkter som kan tänkas behövas i en barnfamilj. Tänker du att du vill ge babykläder eller babyleksaker som doppresent kan detta vara butiken för dig.

Stor&Liten-andan sammanfattas med orden kvalitet, god service och brett sortiment. Butiken erbjuder en prisvärd, snabb och pålitlig näthandel med stort utbud av kvalitativa leksaker. Varumärken i sortimentet är exempelvis BRIO, Fisher Price, LEGO, Barbie, STIGA och Disney.

Ur&Penn är kanske mest känt för att sälja klockor till dam, herr och barn. De har utöver detta ett brett sortiment av bijouterier, silversmycken, guldpläterat och stålsmycken, vilka kan lämpa sig väl som doppresent.